Systembyrån.


Händelsestyrd kommunikation & digital automation

Teknikpartner till företag, reklambyråer och tryckerier som
själva vill fokusera på innehåll och kundnytta – inte teknik.Vad & varför?

Systembyrån fixar tekniken

Kom med din idé och en funktions­beskrivning så löser vi tekniken! Systembyrån bygger kampanjer, händelsestyrd marknadsföring och digital automation (t.ex. marketing automation).

Vi älskar att automatisera allt som går att automatisera, alltifrån kommunikation, marknadsmaterial och kampanjer till verktyg som levlar upp marknadsavdelningar, säljare, åf och butiker.

Uppdragen kommer från företag, reklambyråer och tryckerier som uppskattar en teknisk partner som kan sitta med i kundprojekt och som garanterar funktion och leverans.Att kombinera digit material med trycksaker och fysiska utskick har blivit lite av vår grej!
 
Automation!

Vad är digital automation?

Lite lättsamt beskrivet ser vi på automation som en liten digital assistent som lärts upp att göra vanligt förekommande arbetsmoment åt dig. Vi kallar den för Relationsroboten. Vissa saker gör den helt i bakgrunden, t.ex. håller koll på hemsidebesökare och meddelar dig om du får en kontaktförfrågan. Andra saker går igång när du trycker på en startknapp.


Relationsroboten håller i trådarna och tar hand om digital kommunikation och marketing automation. Den kan hantera och skapa trycksaker, bygga personliga kampanjer och anpassa erbjudanden efter målgrupp. Den kan kuvertera och skicka brev med posten samt skicka ut giveaways, butiksmaterial eller varuprover dit du vill – direkt till kund/säljare/butik.


Kraftfullt och enklare än vad det låter!

- Ni fokuserar på målgrupper, innehåll, utformning och budskap!
- Systembyrån ordnar tekniken, logiken och skapar mätbarhet+återkoppling.Verktyg & api
Systembyrån har genom åren utvecklat en rad verktyg och komponenter, som kan kombineras efter önskemål.
Givetvis integrerar vi externa tjänster eller pratar med befintliga CRM- och affärssystem vid behov.


Relationsroboten för händelsestyrd marknadsföring
Relationsroboten

En logikbaserad plattform framtagen för att automatisera relationsbyggande kommunikation. Hanterar e-post och SMS såväl som trycksaker, brev och paket. Och nästan alltid mätbart!

Marketing automation
Marketing Automation

Moduler och verktyg för att analysera, samla in information och bearbeta intresserade besökare. Enkelt beskrivet blir det en liten Relationsrobot som håller koll på vilka besökare som är intresserade och då uppmanar till personlig kontakt.

Variabeldata och data-till-PDF
Variabeldata / data-till-PDF

Systembyrån är experter på variabeldata och att automatiskt skapa PDF-filer utifrån inkommande datafiler. Det kan handla om allt ifrån kampanjer med variabelt innehåll till sortilog-tryck (katalog med ett begränsat sortiment). Kombinera med Tryckeri API.

Tryckeri API
Tryckeri API

En tryckerioberoende tjänst som gör det möjligt för ett system att lägga beställningar av trycksaksproduktion hos ett tryckeri. Används t.ex. i kampanjer eller kundklubbar. Fristående tjänst men finns som modul i Relationsroboten.

Skapa hemsidor
eContent CMS

Lättarbetad plattform för att bygga internetlösningar som t.ex. hemsidor, produktkataloger, beställningsportaler, kampanjsajter, serviceportaler, databaslösningar och media-arkiv.

Bläddringsbar PDF
Bläddringsbara PDF:er

Vi har moduler och tjänster som gör PDF:er läsbara direkt i webbläsaren, utan att kräva plugins.
Finns även som API-tjänst för integration i befintliga system.

QR-kod API
API för QR-koder

En plattform för att enkelt skapa QR-koder som går att peka om utan att kräva ändringar i trycksakerna.

Skicka filer
Enkel uppladdning av filer

Ett snyggt, enkelt och krypterat alternativ till klassiska FTP-uppladdningar. Designen kan anpassas till att matcha er profil.


Kontakt

Samarbete!

Behöver du en teknikpartner som kan förverkliga dina idéer?
Eller söker du bara en lösning på ett specifikt problem?

Varmt välkommen att kontakta oss!


Christian Löfstedt
Systemutvecklande VD

Patrik Larsson
SystemutvecklareSystembyrån.

info@systembyran.se
031-312 20 00

Besökadress:
Företagsgatan 55, Borås

Postadress:
Systembyrån AB
Box 82, 501 13 Borås
Login

Frågor om inloggningsuppgifter

Din personliga kontaktperson kan svara på frågor om dashboards och användarkonton. Självklart är du välkommen att kontakta Systembyrån direkt om du är osäker på vem du ska vända dig till!Letar du efter eConcept AB så har du kommit rätt!
Vi har bytt namn och svarar "Systembyrån" i telefon :-)